Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Seks skandal u BiH: Ona je fatalna crnka koja je zavela svećenika (FOTO)

saska kovacevic

Katoličku crkvu u BiH potresa porno skandal, nakon što su tri osobe uhapšene i pritvorene zbog sumnje da su seks snimkama ucjenjivale svećenika I. K. iz Modriče, od kojega izvukli oko 250.000 konvertibilnih maraka u zamjenu za neobjavljivanje eksplicitnih videa.

Kako pišu Novosti.rs, za ucjenu su osumnjičeni Aleksandar Vasiljević (27), njegova djevojka Saška Kovačević iz Doboja i Milo Joksimović iz Modriče.

– Tereti ih se za ucjenu, odnosno da su od katoličkog svećenika I. K. naplatili oko 250.000 maraka da ne objave snimke na kojima se vidi da je prekršio celibat i stupao u seksualne odnose sa ženama. Radi se o najmanje tri snimka s dvije različite žene, koje su, po svemu sudeći, snimili osumnjičeni – rekao je izvor blizak istrazi.

I. K. je je fatalnu crnku upoznao kao maloljetnicu. Sprijateljili su se, a ona je od njega posudila oko 7000 maraka. Već tada mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu, što je on odbio. U međuvremenu ju je navodno pokušavao izbaviti iz lošeg društva, da bi mu ona, kada je napunila 20 godina, rekla da ga voli i da želi imati intimne odnose s njim. Iako se opirao, s njom se ipak sastao u župnoj kući u kojoj je tada stanovao. Pili su alkohol, a ona je nastavila navaljivati, pa su na kraju otišli u spavaću sobu. Saška mu je stavila fantomku na glavu, a onda je uslijedio seks.

Mjesec dana kasnije saznao je da je to bila druga djevojka, a da je Saška sve snimala u namjeri da ga ucjenjuju i izvlače novac od njega. Saška je prvo tražila oko 30.000 maraka od njega, ali je on to odbio znajući da mu se na snimci ne vidi lice.

Tri mjeseca kasnije Sašku je sreo u restoranu u Gradačcu i za susjednim stolom mu je pokazala djevojku i rekla da je s njom imao odnos. Upoznali su se, razmijenili brojeve, i poslije tri dana djevojka je došla u njegov župni ured na piće. Pili su misno vino i I. K. tvrdi da se poslije jedne čaše osjećao drogirano. Djevojka je to iskoristila i poseksali su se, da bi ga ujutro pozvala i tražila od njega oko 100.000 maraka kako ne bi objavila snimku.

Ona je prvo negirala da stoji iza toga, ali ga je kasnije počela ucjenjivati objavljivanjem snimka, pa joj je u više navrata isplatio oko 160.000 maraka.

Saška ga je u junu 2016. godine molila da joj oprosti, govorila je da će mu vratiti novac, da ga voli i da se želi udati za njega. Tražio je od nje da ga ostavi na miru, ali je ona počela naručivati skupocjene stvari njegovu adresu i govorila mu da to mora platiti ili će imati problema. Priznala mu je i da je u vezi s Vasiljevićem, pa su ga njih dvoje počeli skupa ucjenjivati. Ucjene i prijetnje su se nastavile sljedećih mjeseci, a kada to više nije mogao podnijeti, svećenik se obratio policiji.