Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Snažno nevrijeme u Mostaru: Stablo palo na automobil u kojem su bile dvije osobe (FOTO)

mostar nevrijeme 3
FOTO: Ilustracija

Kišno nevrijeme praćeno snažnim vjetrom, koje je danas nešto iza 15 sati pogodilo Mostar, poplavilo je mnogobrojne objekte i polomilo stabla širom grada, te nanijelo je ogromne materijalne štete, a na pojedinim gradskim prometnicama uzrokovalo potpuni kolaps, javlja Anadolu Agency (AA).

U snažnom nevremenu poplavljeni su mnogobrojni objekti, a stabla koja je snažna bura lomila zablokirala su mnogobrojne prometnice i oštetile brojne automobile.

Ekipa Anadolu Agency (AA), nakon divljanja bure, je na gradskim prometnicama zabilježila pravi haos.

Ulica kralja Tvrtka potpuno je blokirana za promet, jer je po automobilu marke BMW koje je bilo u prolazu palo ogromno stablo. No, kako na licu mjesta doznajemo, u automobilu su bile dvije osobe, a niko nije ozlijeđen, ali je nanesena ogromna materijalna šteta.

Policija radi uviđaj, a vatrogasne jedinice rade na uklanjanju ostataka stabla s gradske prometnice, kako bi se što prije riješio kolaps u tom dijelu grada.

Snažno nevrijeme srušilo je i stub u Ulici kneza Višeslava Humskog, gdje također vatrogasci rade na reguliranju prometa.

Polomljena stabla uzrokovala su prometni kolaps i u Ulici Mostarskog bataljuna, kao i u Ulici Kralja Tomislava, a u gradskom parku Zrinjevac je lomljenjem stabala nastala velika materijalna šteta kao i na mostarskom šetalištu mnogima poznatom kao Lenjinovo šetalište.