Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sramotno i za svaku osudu

Snimak nadzorne kamere na pružnom prelazu Vrbanja: Slomila rampu i otišla

New Project (46)

Ovakvo ponašanje je za svaku osudu, te je neshvatljivo da kod određenog dijela vozača ne postoji svijest o opasnostima i posljedicama takvog ponašanja

Željeznice RS na svom Facebook profilu objavili su video na kojem se vidi neodgovorno ponašanje jedne učesnice u saobraćaju, zabilježeno na pružnom prijelazu Vrbanja.

Na snimci se vidi da je žena svojim automobilom došla pred pružni prijelaz, a zatim polomila polubranik kojeg je sklonila i udaljila se sa lica mjesta.

Nakon toga prelaz je ostao otvoren, uprkos činjenici da je signalizirano da stiže voz.

Ovakvo ponašanje je za svaku osudu, te je neshvatljivo da kod određenog dijela vozača ne postoji svijest o opasnostima i posljedicama takvog ponašanja.

”Željeznice RS ponovo upozoravaju i apeluju na sve učesnike u drumskom saobraćaju, na obavezu poštovanja saobraćajnih propisa i na odgovorno ponašanje učesnika u drumskom saobraćaju, jer će samo na taj način smanjiti broj nezgoda na putnim prelazima, ali i udesa koji mogu imati tragične posledice. Nepažnja i nepoštovanje saobraćajnih propisa učesnika u drumskom saobraćaju, nerijetko i zlonamerno uništavanje uređaja, dovode do nezgoda na putnim prijelazima, koje nažalost nerijetko imaju i najteže posljedice”, poručili su iz Željeznica RS.