Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

twitter

SNSD objavio fotografiju sastanak Dodika s “najbližim saradnicima”

snsd (1)

Sudeći prema objavljenoj fotografiji, objekat je prethodno ispražnjen

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, razgovarao je danas sa najbližim saradnicima o aktuelnoj situaciji u našem društvu, stoji u objavi na zvaničnom Twitter nalogu SNSD-a.

Kako se može vidjeti na fotografiji koja je objavljena na Twitteru, pod Dodikovim najbližim saradnicima podrazumjevaju se se predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač, delegat u Domu naroda Predstavničkog doma Parlamenta BiH Sredoje Nović, predsjednik Političkog savjeta SNSD-a Slavko Mitrović, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta BiH Nikola Špirić, portparol SNSD-a Radovan Kovačević, ministarka finansija RS Zora Vidović i predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta BiH Nebojša Radmanović.

Jedna stoolica na fotografiji je prazna, po svemu sudeći ona koja je napravila fotografiju. Nije spomenuta na spisku učesnika sastanka.

Razgovor Dodika i njegovih “najbližih” saradnika održano je u jednom ugostiteljskom objektu. Sudeći prema objavljenoj fotografiji, objekat je prethodno ispražnjen.