SNSD: RS će se pod vodstvom Dodika osloboditi izdajnika

dodik

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ tvrdi da ne prestaju napadi na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, predsjednika Vlade Željku Cvijanović i Radio-televiziju Republike Srpske, te da finansije za još jedan pokušaj uništenja institucija RS-a zasad iznose pet miliona dolara.

SNSD ističe da SDS, PDP i Ćamil Duraković istim rječnikom napadaju RTRS, te da to nikoga ne čudi “jer su takozvanom Savezu za promjene isti pokrovitelji i naredbodavci”.

“Soroševa ekipa iz Makedonije preselila je na teren Republike Srpske, iako im je centar Podgorica. Finansije za još jedan pokušaj uništenja institucija Republike Srpske, zasad iznose pet miliona dolara”, navedeno je u saopštenju.

Iz SNSD-a poručuju da Duraković i Savez za promjene pozivaju na neplaćanje RTV pretplate, iako od tih sredstava pola ide za BHT koji je pridruženi član koalicije “što gore, to bolje”.

“Dovoljno je vidjeti da i nema objektivnih ili pozitivnih vijesti o RS-u na sarajevskim televizijama, portalima ili `isturenoj BN televiziji`”, kažu iz SNSD-a.

Iz ove stranke su istakli da je to još jedna izgubljena bitka jer će se na izborima 2018. godine, pod zastavom RS-a  i vodstvom SNSD-a i Milorada Dodika, “Srpska osloboditi izdajnika”.

“Kao što je referendum o 9. januaru kao danu RS, bio osvajanje slobode, tako će izbori u oktobru 2018. godine vratiti RS-u njene otete dejtonske nadležnosti”, navode iz SNSD-a.