"Jedna duša, a dva tijela"

Šprajc “oprao” Čovića: “Mali hrvatski gnom koji Dodiku čisti cipele”

sprajc

Šprajc je, komentarišući prisustvo predsjednika HDZ-a BiH na porslavi “dana RS-a”, rekao da je “Dodik sve ono što Čović želi biti – predsjednik paradržave”

Hrvatski TV voditelj Zoran Šprajc se u svojoj emisiji na RTL-u osvrnuo na dolazak predstavnika HDZ-a BiH na proslavu “dana RS-a” koja se ove sedmice održala u Banjoj Luci.

“Ministar Damir Krstičević jedini se usudio reći da je Čovićev odlazak na proslavu u Banja Luku sramotan, mi bi dodali da o tome nemaju šta reći ni politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević, ni član središnjeg odbora HDZ-a Tomo Medved. Pa da podsjetimo gospodina Kuščevića i Medveda i sve ostale dementne u HDZ-u da je Dragan Čović predsjednik sestrinskog HDZ-a BiH sa kojim sestra u Zagrebu (op. a. Kolinda Grabar – Kitarović) ima vrlo intenzivne obiteljske odnose pogotovo kad za Sabor treba prikupljati glasove tamošnjih Hrvata. Trud Dragana Čovića i njegove lokalne sestrinske podružnice. Nakon toga sigurno se uzvraća obilatim finasnijskim donacijama iz hrvatskog državnog proračuna, HVO mirovinama na kojima onda Dragan Čović gradi ondašnju političku karijeru, a na njoj gradi svoje nekretnine i tako u krug”, rekao je, između ostalog Šprajc.

Šprajc je, komentarišući prisustvo predsjednika HDZ-a BiH na porslavi “dana RS-a”, rekao da je “Dodik sve ono što Čović želi biti – predsjednik paradržave”.

“A Čović je sve ono što Dodiku treba dok se šuta s bh. Ustavom. Mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele”, kazao je Šprajc u svojoj emisiji.

Kompletan Šprajcov prilog pogledajte na ovom LINKU.