Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

arhiva sačuvana

Šta je uzrok? Oglasili se iz banjalučke banke koju je za vikend zahvatio veliki požar

Banja Luka: Požar u zgradi Investiciono-razvojne banke RS-a, na terenu više vatrogasnih vozila
01.05.2022., zgrada Investiciono-razvojne banke RS, Banjaluka (BiH) – Zgrada Investiciono-razvojne banke Republike Srpske zahvatio je veliki pozar nocas koji je velikim naporima vatrogasaca ipak ugasen, a na objektu je ucinjena velika materijalna steta. U samoj zgradi se nalazi jos nekoliko firmi i agencija i za sada se ne zna kolika je steta pricinjena. Policija je na teren i trenutno vrsi uvidjaj, a saobracaj je obustavljen u tom dijelu grada. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Požar u zgradi IRB Republike Srpske u centru Banje Lke, izbio je u noći sa subote na nedjelju

Kompletna arhiva Investiciono-razvojne banke Republike Srpske je sačuvana, a mi činimo sve da proces rada u Banci bude što prije uspostavljen, čim bude završena zvanična istraga, saopšteno je iz IRB.

Požar u zgradi IRB Republike Srpske u centru Banje Lke, izbio je u noći sa subote na nedjelju.

– I mi, kao i cjelokupna javnost Republike Srpske, čekamo zvaničan izvještaj Tužilaštva Republike Srpske i drugih nadležnih organa. Do tada smo, kao i do sada, na raspolaganju za sve informacije i upite na koje možemo da odgovorimo, ne ugrožavajući istragu, a u interesu javnosti Republike Srpske, naših partnera i korisnika – istakli su iz IRB, izražavajući zahvalnost za sve poruke podrške koje dobijaju.

IRB je zahvalnost uputio i medijima za objektivno izvještavanje o požaru, čestitajući ovom prilikom novinarima, urednicima i vlasnicima medija u Republici Srpskoj 3. maj, Svjetski dan slobode medija.

– Važno je da javnost Republike Srpske bude tačno informisana i da se insinuacijama i neprovjerenim informacijama ne unosi dodatni nemir, s obzirom na to da su privreda Republike Srpske i naši građani najvažniji partneri Investiciono-razvojne banke Republike Srpske- naveli su iz IRB.