BiH

Ubistvo banjalučkog biznismena

Stanivukovićev odgovor na optužbe: Nikada nisam vidio braću Ćulum

24/04/2019

Nermin i Armin Ćulum uhapšeni su juče u Sanskom mostu zbog sumnje da se mogu povezati sa ubistvima u Banjaluci

Nikada u životu nisam sreo braću Nermina i Armina Ćuluma, koji se dovode u vezu sa ubistvom Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, niti sam bio u kući kada su se oni slikali, rekao je ovo za portal Srpskainfo narodni poslanik Draško Stanivuković.

Nakon objavljivanja informacije da su uhapšena braća Ćulum, na društvenim mrežama isplivale su njihove fotografije iz Stanivukovićeve vile.

Nermin i Armin Ćulum uhapšeni su juče u Sanskom mostu zbog sumnje da se mogu povezati sa ubistvima u Banjaluci.

Oni su na čelu bajkerske organizacije „United Tribuns“ koju je njemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću navjeću opasnost za bezbjednost.

Stanivuković je za naš portal rekao da su njegovog brata ranije kontaktirali i pitali da dozvoli fotografisanje za „Miss universum“.

-Mi smo im dozvolili da se slikaju ispred kuće, a organizator je navodno pozvao braću Ćulum kako bi se te djevojke slikale sa njihovim automobilima. Te sporne slike su tada nastale, a mi u to vrijeme nismo ni bili u kuću– pojasnio je Stanivuković.

On je dodao da tek juče kada su objavljene slike je prvi čuo za Ćulume i vidio slike.

– Oni su iz Sanskog Mosta, a ja ni tamo ne idem pa ih nisam mogao ni tamo sresti. Ispred naše kuće svako malo dolazi neko da se slika za mature, svadbe, rođednane i slično. Trudim se da svima izađem u susret i dozvolim da se se slikaju. Nemam ja skener na koji će mi izbaciti da li je neko kriminalac. Zna doći po 40 učenika iz Gimnazije da se slika, pa šta ako dođe otac od neke djevojke koji ima dosije, ispašće opet da se družim sa kriminalcima – ističe Draško.

Ko su braća Ćulum? Prijatelji su Vranješa, u Evropi proglašeni za treću najveću opasnost

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.