Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Starac krio arsenal oružja, među njima i snajper

Бијељина – Полицијска управа

Protiv osumnjičenog će biti podnesen izvještaj za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija

U objektima u Bosanskom Šamcu koje koristi lice čiji su inicijali L.S. /77/ policija je pronašla nelegalno oružje i municiju, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekta koje koristi ovo lice pronađena je i privremeno oduzeta automatska puška, puška sa optikom i veća količina municije različitog kalibra.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a iz policije je najavljen nastavak rada na kompletiranju i dokumentovanju predmeta.

Protiv osumnjičenog će biti podnesen izvještaj za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U saopštenju se navodi da su pripadici Policijske stanice Bosanski Šamac, preduzimajući aktivnosti na sprečavanju nelegalnog posjedovanja i prometa oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u objektima koje koristi lice L.S. iz Bosanski Šamca nalazi određena količina oružja i municije.