Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bivši zastupnik NSRS-a

Šukalo: Htjeli su da se skinem u gaće, da me fotografišu

sukalo 444

Poslije 12 sati sam pušten iz policijske uprave Banja Luka

Adam Šukalo, nekadašnji zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske jučer je priveden u policijsku stanicu, a nakon izlaska iz pritvora oko ponoći kazao je da ni sam ne zna zbog čega su se policajci odlučili da ga odvedu u stanicu i maltretiraju.

“Poslije 12 sati sam pušten iz policijske uprave Banja Luka. Ne znam iz kojih razloga sam priveden. U verbalnoj raspravi s jednim policajcem se desila situacija da je nekoliko njih skočilo na mene i da su me uveli u stanicu policije“, rekao je Šukalo, te dodao:

“Zatim sam ubačen u samicu. Prije nekoliko sati su htjeli da me fotografišu, da se skinem u gaće. Ja sam to odbio, kao da sam neki najgori kriminalac“, izjavio je on.

Za kraj je kazao da nema riječi na sva dešavanja u Banjoj Luci te da mu nije potrebna nikakva podrška niti lajkovi na Facebooku.

“Dobro razmislite gdje živimo, ja moram da se javim porodici jer mi je žena u devetom mjesecu trudnoće i imam dvoje male djece koja su bila u vrtiću, ne znam ni ko ih je pokupio. Pravda za Davida!“