Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potvrđeno

Suspendovana policajka za koju se sumnja da je bila u kontaktu s ubicom iz Gradačca

gradacac ubistvo dzenana selimovic
FOTO: Pixsell / Facebook

Podsjećamo, Sulejmanović je nakon osam dana uspio pronaći svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović koja se s djetetom skrivala od njega zbog fizičkog zlostavljanja i potom je na svirep način likvidirao

Dževad Korman, policijski komesar MUP-a TK potpisao je jutros rješenje o suspenziji policajke PU Gradačac Dženane Selimović, piše Avaz.

Prema istom izvoru, Selimović je suspendovana zbog kontakata sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem.

Policijski komesar MUP-a Tuzlanskog Kantona jučer je najavio da će suspendovati policijsku Selimović. Ona se jučer vratila iz Italije u Gradačac i odmah otvorila bolovanje.

-Do sutra trebam prikupiti određenu dokumentaciju. Imam namjeru, ukoliko za to budu ispunjeni uslovi, a mislim da hoće, da policijsku službenicu Selimović suspendujem s posla – kazao je jučer komesar Korman za Faktor.

-Otvorila je bolovanje i uzela advokata Bakira Hećimovića – naveo je Korman.

Ranije je njen advokat Hećimović kazao medijima kako “Dženana nije imala nikakav kontakt s osobom koja je počinila ova teška krivična djela, niti je imala bilo kakva saznanja o tome gdje se nalazila osoba stradala u ovom događaju”.

Podsjećamo, Sulejmanović je nakon osam dana uspio pronaći svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović koja se s djetetom skrivala od njega zbog fizičkog zlostavljanja i potom je na svirep način likvidirao.

Monstruozni čin Sulejmanović je izvao snimajući sve uživo na društvenoj mreži Instagram. Nakon što je usmrtio Nizami Hećimović, ubio je još dvije osobe, a tri ranio. Potom je, prema policijskom izvještaju, izvršio samoubistvo.