Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sutra pregovori u vezi s izborima u Mostaru

jesen-u-mostaru-12

Gradski odbor SDP-a BiH Mostar sutra će, na poziv SDA Mostar, pristupiti pregovorima u vezi s rješenjem krize u Mostaru zbog neodržavanja izbora, priopćili su iz tog odbora.

Iako smo više puta ignorirani i nismo pozivani na pregovore, smatramo kako je dužnost svake odgovorne stranke učiniti sve što je u njezinoj moći da se izbori u Mostaru konačno održe i da treba razgovarati sa svima koji razgovor žele, navode u SDP-u Mostar.

Ističu kako na pregovore nije pozvan jedan dio parlamentarnih stranaka te pozivaju SDA Mostara da još danas uputi poziv i tim strankama kako bi dogovarali rješenje koje će dobiti podršku.

“Ne želimo i nećemo sudjelovati u nacionalnim blokovima na bilo kojoj strani jer naš interes su građani Mostara, ali razgovarat ćemo sa svakim tko želi da do rješenja dođe. SDP BiH neće odustati od onoga što ogromna većina Mostaraca želi, a to je ideja Mostara kao jedinstvenog grada u kojem se svi njegovi građani osjećaju komotno i u kojem se gradi suživot, a ne život jednih pored drugih”, navodi se u priopćenju.