BiH

akademska 2019./2020. godina

Sveučilište u Mostaru raspisalo konkurs za upis studenata

18/06/2019

Cjelovit tekst konkursa s brojem mjesta i vremenom održavanja razredbenih ispita može se preuzeti na službenoj stranici Sveučilišta u Mostaru

Sveučilište u Mostaru raspisalo je konkurs za upis studenata na prvu godinu preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija za akademsku 2019./2020. godinu.

Prijave za prvi razredbeni rok primaju se od 24. do 29. juna 2019. godine, dok se prijave za drugi rok primaju samo za studije na kojima ostane slobodnih mjesta nakon prvog roka, priopćio je Ured za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

Izbor pristupnika u prvom roku obavlja se razredbenim postupkom 1. do 6. jula. Cjelovit tekst konkursa s brojem mjesta i vremenom održavanja razredbenih ispita može se preuzeti na službenoj stranici Sveučilišta u Mostaru.

Sastavnice Sveučilišta u Mostaru su: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Akademija likovnih umjetnosti, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet i Farmaceutski fakultet, navodi se u priopćenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.