Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

prepucavanja

Trivić poručila Dodiku: Vježbaj košenje. Ili ćeš završiti u zatvoru ili na smetljištu historije

trivić dodik
Foto: Screenshot

Jelena Trivić smatra da bi svi trebalo da imaju na umu, da je Dodiku „narod rekao veliko NE u oktobru, da ga nije htio, kao ni njegove sulude politike“ i da on to najbolje i zna

Žalosno je da neko ko se predstavlja za predsjednika Republike Srpske ovako govori o političkim protivnicima, napisala je Jelena Trivić na društvenim mrežama, uz isječak TV emisije u kojoj je gostovao Milorad Dodik, koji je za nju rekao, između ostalog, da je “frustrirana”.

Jelena Trivić smatra da bi svi trebalo da imaju na umu, da je Dodiku „narod rekao veliko NE u oktobru, da ga nije htio, kao ni njegove sulude politike“ i da on to najbolje i zna.

„Navodno moćan, sa novcima, medijima, mašinerijom, morao je da krade glasove da bi ‘pobijedio’ jednu, kako kaže nedorečenu ženu, koja je u kampanju ušla sa skromnim resursima u svakom smislu, ali sa ogromnom petljom da mu se suprotstavi“, rekla je Trivić.

Ona je istakla da je „Dodik načet“ i dodala da je i njegovo prošlo.

„Narod te nije htio. Vježbaj košenje, možda ti posluži u ustanovi zatvorenog tipa. Ili ćeš završiti tamo ili na smetlištu historije kao najveći izdajnik srpskog naroda. Kao heroj sigurno nećeš“, zaključila je ona.

Podsjetimo, Dodik je u četvrtak objavio na Twiteru kako kosi travu na zapadnom tranzitu u Banjoj Luci i poručio nadležnima da je „ovo posljednji put da radi posao drugih“.

Жалосно је да неко ко се представља за предсједника Републике овако говори о политичким противницима. Оно што сви треба да имамо на уму, да је Додику народ рекао велико НЕ у октобру, да га није хтио, као ни његове сулуде политике. Зна и он то. Он то најбоље и зна. Наводно моћан, са новцима, медијима, машинеријом, морао је красти гласове да би “побиједио” једну, како каже недо…недо…недоречену жену, која је у кампању ушла са скромним ресурсима у сваком смислу, али са огромном петљом да му се супротстави. Начет си, твоје је прошло. Народ те није хтио. Вјежбај кошење, можда ти послужи у установи затвореног типа. Или ћеш завршити тамо или на сметљишту историје као највећи издајник српског народа. Као херој сигурно нећеш.

Posted by Jelena Trivic on Friday, June 30, 2023