Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nakon stravičnog zločina

Tužilaštvo provjerava je li policajka iz Gradačca otkrila ubici lokaciju gdje se Nizama krila

kuca nizama hecimovic
FOTO: TVN1

Ukoliko se pokaže tačnim, riječ je o užasnom činu

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK, Dž. S. otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Prema informacijama koje je objavio “Avaz”, lokaciju je, a što trenutno provjeravaju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica Dž. S., o čemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljku.

Ukoliko se pokaže tačnim, riječ je o užasnom činu.

Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je Sulejmanović pronašao.

Nizamina sestra Emina Buljubašić jutros je na društvenim mrežama napisala između ostalog i sljedeće:

“Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sutkinja Lejla Numanović koja je odbila prijedlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli s kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici”, napisala je Emina.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović u petak je u krvavom piru ubio tri osobe. Ubistvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gdje je ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.