"Vodovod"

U Banjoj Luci odlučili kako će obračunavati potrošnju vode za mart

vodovod-banjaluka (1)

Iz banjalučkog “Vodovoda” je saopšteno da će ovakav režim rada biti primijenjen i za april, odnosno sve do stavljanja van snage vanrednih mjera prouzrokovanih stanjem u vezi sa virusom korona

Banjalučki “Vodovod” je, usljed epidemije virusa korona, a u skladu sa preporukama nadležnog Štaba za krizne situacije, ograničio svoje aktivnosti, pa će potrošnju vode za mart obračunavati na osnovu procjene prosječne potrošnje iz ranijeg perioda, dok će iz obračuna biti izuzeti privredni subjekti koji su obustavili rad.

Iz banjalučkog “Vodovoda” je saopšteno da će ovakav režim rada biti primijenjen i za april, odnosno sve do stavljanja van snage vanrednih mjera prouzrokovanih stanjem u vezi sa virusom korona.

Iz “Vodovoda” pozivaju građane da, ukoliko su mogućnosti, nakon 15. aprila, a najkasnije do 22, sami izvrše uvid u stanje na vodomjeru i dostave ga na mejl adresu obracun@vodovod-bl.com ili na broj telefona 051/231-090, radi što preciznijeg obračuna i svođenja eventualnih grešaka na minimum.

Prilikom dostave uvida u stanje na vodomjerima potrebno je navesti i ime i prezime potrošača, kao i adresu i šifru korisnika.

“Molimo potrošače da imaju razumijevanja za eventualne greške u obračunu koje je u ovakvim okolnostima nemoguće izbjeći, a sve potrebne korekcije biće izvršene naknadno kada se za to steknu uslovi”, navodi se u saopštenju banjalučkog “Vodovoda”.