Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Dodikovu kancelariju stigao gost koji će “RS izvesti na dobar put”

FOTO: Screenshot

“Ja, on i Vlado Đajić smo tim koji će izvesti ovaj narod na jedan dobar put, put prosperiteta, pomirenja i blagostanja”, navodi se u video poruci koja je snimana u kabinetu predsjednika RS

Snimak izvjesnog Milomira Kike Klincova iz Banje Luke pojavio se danas na društvenim mrežama i izazvao lavinu negativnih reakcija zbog činjenice da je sniman u Palati Republike Srpske, odnosno kabinetu predsjednika entiteta Milorada Dodika.

“Još jednom želim da se zahvalim svom predsjedniku Miloradu Dodiku što me danas ugostio. Idemo do kraja da pomognemo našem narodu u Republici Srpskoj. Ja, on i Vlado Đajić smo tim koji će izvesti ovaj narod na jedan dobar put, put prosperiteta, pomirenja i blagostanja”, navodi se u video poruci koja je snimana u kabinetu predsjednika RS.

“Tragedija je kako je on prošao na kapiji. Mi smo tri puta tražili pismeno sastanak sa predsjednikom i niko se nije udostojio ni da odgovori, a Kiko pravi šou u kabinetu”, napisao je na mreži X Saša Trivić, predsjednik Unije poslodavaca RS.

Pogledajte snimak: