Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Jablanici upriličena Čarobna noć (VIDEO)

carobna1

“Čarobna noć”, koja je upriličena u četvrtak navečer u u Jablanici u organizaciji Omladinskog kluba “Pod istim Suncem”, okupila je preko 250 mališana iz te općine, ponudivši im uživanje u raznovrsnom sadržaju.

Haris Halilhodžić, direktor Omladinskog kluba “Pod istim Suncem”, kazao je u izjavi za Fenu kako je ovo već druga godina kako taj klub organizuje “Čarobnu noć”.

– Grupa naših volontera i aktivista uvidjela je kako Jablanici nedostaje sadržaja za najmlađe sugrađane, te je njihovom posvećenosti i zalaganjem, a prvobitno voljom organizovan ovaj događaj. Ovo nije nikakav projekat niti je podržan od bilo koga, već ljudska potreba Omladinskog kluba, da napravi i organizuje nešto za svoje najmlađe sugrađane – kazao je Halilhodžić te dodao kako smatra da je ovo jedna od ljepših aktivnosti koja se u Jablanici dešava u ljetnom periodu.

Istaknuo je kako je taj događaj posebno drag članovima Omladinskog kluba, jer kako ističe, rade ono zbog čega je i napravljen taj klub, te na taj način daju svojim korisnicima ono što oni zaista i trebaju, a to je zabavni sadržaj koji svakako i obogaćuje život njihovih sugrađana.