podgora kod breze

U selu osvanuo plakat: “Lažete nas godinama! Nijedna stranka nije dobro došla”

873×400

Razlog takve poruke mještana je što su im godinama unazad političari obećavali da će im riješiti osnovne životne potrebe što bi svaki građanin Bosne i Hercegovine trebao imati u 21. stoljeću

U mjestu Podgora kod Breze sinoć je, tradicionalno, postavljen plakat sa porukom upućenom političarima “Dobro došli lažovi”.

Transparent je postavljen jučer između 18 i 19 sati, ali je jutros uklonjen. Inače, mještani Podgore su i prije četiri godine, uoči Općih izbora, postavili plakat sa jasnom porukom “Lažete nas godinama! Nijedna stranka nije dobro došla u Podgoru”, javlja N1.

Razlog takve poruke mještana je što su im godinama unazad političari obećavali da će im riješiti osnovne životne potrebe što bi svaki građanin Bosne i Hercegovine trebao imati u 21. stoljeću.

Mnogo je problema u ovom mjestu, a najveći je vodosnabdijevanje s kojim se mještani muče već pola stoljeća. Problem su i dotrajali putevi, kako kažu, ništa u Podgoru nije uloženo godina, pa zbog toga ne žele ni da im se dolazi za vrijeme predizbornih kampanja i daju lažna obećanja.