Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
BiH

U stilu Pabla Escobara: Ekskluzivne snimke hacijende Dodikove desne ruke (VIDEO)

02/10/2018

Jučer sam se kao diverzant sam ubacio u kompleks, iznenadio radnike i rodbinu u trenutku dok su majstori završavali bazen, a kamioni dvorskog „Apisa“ istovarali građevinski materijal.

U gradnji kompleksa na Zagori, u stilu Pabla Escobara sa kompleksom kamenih kuća, đakuzijem, spa, kovanim ogradama i više od kilometra kamenih bedema kojim je hacijenda opasana, korišteni su samo najkvalitetniji materijali, kamen, drvo, kovano željezo, ograde od inoksa, bakarni oluci, a unutar kompleksa su tri velike i jedna manja kamena kuće. Sve je pokriveno kamerama i video nadzorom, a kompleks osvjetljava 15 betonskih stubova gradske rasvjete, piše Nebojša Vukanović, koji je objavio snimke hacijende Luke Lučiana Petrovića, gradonačelnika Trebinja u selu Zagora u Trebinjskim brdima.

Generalni sekretar SNSD-a i nosilac liste za NSRS u Hercegovini, tvrdi Vukanović, o trošku gradskog budžeta doveo je asfalt i novi put do Zagore i svoje hacijende iako u pustom selu niko ne živi, a stotine ulica u gradu Trebinju čeka na asfaltiranje.

Ovo je samo jedna od 4 vile koje Luka posjeduje u krugu od nekoliko kilometara vazdušne linije, od dubrovačkog zaleđa do Zagore, i o kojima ću uskoro pisati, poručio je Vukanović u video snimku objavljenom na Youtubeu, ustvrdivši da s platom od par hiljada maraka ovakve komplekse, vrijedne najmanje dva miliona maraka, niko ne može napraviti za par godina.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.