Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jedini iz BiH

Udruženje “Novi put” iz Mostara nominirano za uglednu svjetsku nagradu

novi put mostar (1)

Nagrada “Stop Slavery Award” je godišnja inicijativa koju vodi fondacija Thomson Reuters, dobrotvorna organizacija registrirana u Velikoj Britaniji

Udruženje “Novi put“ iz Mostara jedna je od samo tri nominirane organizacije iz cijelog svijeta za uglednu nagradu “Thomson Reuters Foundation – Stop Slavery Hero Award 2022.”

“Važno je istaknuti da je ‘Novi put’ jedina nevladina organizacija iz BiH, ali i Europe, koja je ušla u najuži izbor za dodjelu ove nagrade. Uz ‘Novi put’ nominirane su još dvije nevladine organizacije iz Indije. Kandidati koji su ušli u uži izbor izabrani su između više od 150 prijava pristiglih ove godine iz više od 30 zemalja”, priopćeno je iz udruge “Novi put”.

Nagrada “Stop Slavery Award” je godišnja inicijativa koju vodi fondacija Thomson Reuters, dobrotvorna organizacija registrirana u Velikoj Britaniji, koja prepoznaje one koji su posvećeni borbi protiv svih oblika modernog ropstva i trgovine ljudima.

Dodjela nagrada bit će upriličena na gala svečanosti u Londonu 28.travnja, kada će i službeno biti proglašeni svi nagrađeni, stoji u priopćenju.