BiH

Mrkonjić Grad

Uhapšene dvije osobe zbog nezakonitog lova

26/05/2020

U automobilu je pronađeno i od ovih lica oduzeto meso srne i lovačko oružje koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku

Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad uhapsili su dva lica iz te opštine čiji su inicijali T.Ž. i R.L, zbog nezakonitog lova.

Policijskoj stanici Mrkonjić Grad je sinoć oko 20.00 sati prijavljeno da se u šumskom području, u blizini mjesta Rogolji na području te lokalne zajednice, čuo pucanj i da se sumnja da nepoznata lica vrše krivolov, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Policija je, postupajući po navedenoj prijavi, kontrolisala automobil “lada niva”, kojim je upravljalo lice T.Ž, a čiji je suvozač bilo lice R.L.

“U automobilu je pronađeno i od ovih lica oduzeto meso srne i lovačko oružje koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, navedeno je u saopštenju.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo nezakoniti lov.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.