BiH

problemi s komarcima

“Umjesto što vozite Cecu u helikopteru, možete malo pomoći i građanima”

17/06/2019

U Gradiški se prepričavaju šaljivi stihovi nepoznatog autora o komarcima: Prskali su komarce, jutros pratim brojno stanje, utvrdio sam odgovorno, trojica su manje

Stanovnici Lijevčanskih naselja, posebno pored Save danima su u problemu zbog invazije komaraca. Dugo očekivano hemijsko suzbijanje ovih insekata nije pomoglo. Od najezde komaraca nije moguće izaći vani većim dijelom dana. Zato su mnogi stanovnici gradiških i srbačkih naselja bijesni. Komarci su zato na prvom mjestu po komentarima na društvenim mrežama ali i ličnim kontaktima, na ulici, svuda… Ovaj problem, svako komentariše na drugačiji način, zavisno od inspiracije i vještine da iskaže stav o ovom problemu, piše SrpskaInfo.

FOTO: SrpskaInfo

Tako Snježana Mitraković kaže da je “u Bardači haos, komarci pojedoše, ovog ljeto nam nema spasa”. Taša Grahovac komentariše: Hahahha, sa autima prsćete komarce, to niko normalan neće uraditi. Pored aviona i helikoptera koje imate, umjesto sto vozite Cecu u njima, možete malo iskoristiti i da građanima, ako nista, pomognete u ovoj invaziji komaraca. Ipak, sve su to građani platili.

Koviljka Bjelanović Hojdanić: Molim vas, nemojte više zavaravati narod. Pa nismo mi glupi. Snježana Tesi: Poslije navodnog zaprašivanja sad se od komaraca ne može živjeti. Sada ih ima u još većem broju. Za poludjeti.

Goran Marjanović: Izgleda da su previše razblažili otrov. Stojanka Vuksan: Kada se prskalo iz aviona bilo je dobro. Zlatko Matavulj: Hajde neka mi neko pojasni kakvi uslovi trebaju biti za tretiranje komaraca, vjerovatno snijeg ili šta već drugo. Ili možda čekamo izbore.

Muharem Hari Hsanbegović: Sad su se naduvali pa još gori. Željko Anušić: I kod nas preko u Hrvatskoj ista stvar! Dimili kao da su sa cigaretom prošli. A sada tri dana psolije komarci kapitalci, osvetnici ljući sto posto.

Nena Jakovljević Vujnić: Prskali i oko nas, jutros ih nije bilo, ali su večeras ljući nego što su bili. Ima ih kao gada. Milenko Borković: Samo su ih razdražili, sada su mnogo agresivniji. Mirsad Emir Pezić: Najbolje je prskanje oko Božića i Nove godine, tad su komarci mirni i ne bježe.

Igor Gvozderac: Špricali sa Red Bulom. I žabe dobile krila. Slobodan Švraka: Neka pršću u januaru, taman navrate na pivo i rakiju kad pečem bozićnu pečenicu. Šerif Ćatić: Uposlite laste, vratite bare. Ništa od hemije. Stojanka Vuksan: Slikaju se negdje kako špricaju, sramote a nikad više nije bilo komaraca. Sigurno im dali neke vitamine da budu jaci i agresivniji.

U Gradiški se prepričavaju šaljivi stihovi nepoznatog autora o komarcima: Prskali su komarce, jutros pratim brojno stanje, utvrdio sam odgovorno, trojica su manje.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.