Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nove žrtve

Umrli muškarac i žena koji su bili zaraženi koronavirusom

doboj-bolnica

Riječ je o šezdesetdevetogodišnjoj ženi koja je imala više pridruženih oboljenja i koja je u Službu za infektivne bolesti primljena 3. maja, navode iz dobojske bolnice

Žena iz Teslića, koja je bila pozitivna na virus korona, preminula je u Bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju u protekla 24 sata, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Riječ je o šezdesetdevetogodišnjoj ženi koja je imala više pridruženih oboljenja i koja je u Službu za infektivne bolesti primljena 3. maja, navode iz dobojske bolnice.

U bolnici u Doboju do sada je preminulo 11 pacijenata koji su bili pozitivni na virus korona, a imali su i više pridruženih oboljenja.

U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci preminuo je pacijent muškog spola kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog koronavirusa,

“Preminuo je osamdesetčetvorogodišnji muškarac iz Kneževa. Preminuli je imao više hroničnih udruženih oboljenja”, navodi se u saopštenju iz UKC RS-a.

Muškarac iz Kneževa je 81. osoba koja je u bh. entitetu RS-u preminula od posljedica koronavirusa, gdje je prisustvo virusa potvrđeno kod 1.168 ljudi.