BiH

Stojan Tokić

Umro suvlasnik lanca prodavnica za automobile porijeklom iz BiH

06/12/2020

Prebolio je koronu, ali se u bolnici zarazio bakterijom MRSA koja je dovela do tragičnog ishoda

U 59. godini preminuo je poduzetnik Stojan Tokić, suvlasnik tvrtke Tokić d.o.o.

Duže od mjesec dana borio se u bolnici Dubrava s koronavirusom. Prebolio je koronu, ali se u bolnici zarazio bakterijom MRSA koja je dovela do tragičnog ishoda, piše Večernji.ba.

“Dragi prijatelji, dragi partneri,

s velikom tugom u našim srcima vam javljamo da je u subotu, 5.12. preminuo naš dragi Stojan Tokić.

Stojan Tokić rođen je 23.09.1961. u mjestu Rakitno u Bosni i Hercegovini. Krenuvši iz male poslovnice od 35 kvadrata, u posljednjih je 30 godina sa svojim bratom Ilijom, stvorio danas najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj i Sloveniji. Na tom putu je uvijek osjećao i djelovao s velikom odgovornošću za sve svoje zaposlenike, njihove obitelji i zajednicu u kojoj tvrtka djeluje. Njegov prepoznatljiv osmijeh, vedrina i dobra djela koja je činio za vrijeme svoga života ostavili su dubok i neizbrisiv trag u našim životima.

Unatoč velikim poslovnim uspjesima Stojan je ostao skroman i samozatajan čovjek kojemu su na prvom mjestu uvijek bili njegova supruga Ruža, sinovi Zdravko i Ivan te kćeri Katarina i Lucija. Njegov život bio je prožet dubokom i poniznom vjerom u Boga te vrijednostima katoličke Crkve koje je svakodnevno živio i prenosio na svoju obitelj, ali i na sve zaposlenike tvrtke Tokić.

Iako više nije s nama na ovom svijetu, naš Stojan je jučer započeo svoj život u Vječnosti. Svojim djelima pokazao nam je što uistinu znači biti velik čovjek.

Stojanu želimo vječni mir u Kraljevstvu nebeskom uz obećanje da nikada neće napustiti naša srca”, napisali su na Facebooku iz tvrtke Tokić.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.