Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Upriličen dječji doček Nove godine u Mostaru, sve spremno i za večerašnji

mostar – nova godina

Dječji doček Nove godine upriličen je u nedjelju na šetalištu Nikole Šubića Zrinskog u Mostaru, a program je započeo u 12 sati.

Mostarsku djecu zabavljao je poznati mađioničar Steffano te brojni animatori, koji su se smjenjivali na bini. Na dječjem dočeku okupili su se brojni mališani koji su uživali u programu.

Sve je spremno i za večerašnji program dočeka Nove godine na otvorenom u Mostaru, koji počinje s ‘Mostar rock school blues bandom’ već od 20 sati. Nakon njih nastupaju ‘Zoster’ i ‘Mostar Sevdah Reunion’, a poslije ponoći ‘Sinergija’.

Inače, prvi put nakon deset godina mostarska Gradska uprava odlučila je izdvojiti 80.000 marka iz gradskog proračuna te organizirati javni doček Nove godine u najvećem gradu u Hercegovini.

Posebna pozornost za doček Nove godine na otvorenom usmjerena je na sigurnost građana.

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić ranije je izjavio kako će na osiguranju biti angažirana redarska služba, policajci Policijske stanice Centar Mostar te cijela specijalna jedinica.

Prema njegovim riječima, cilj je da se koncert na šetnici Nikole Šubića Zrinskog održi bez narušavanja javnog reda i mira te drugih incidenata.

Na mjestu događaja angažirani su i vatrogasci, kao i ekipa Hitne pomoći.