Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Slučaj Dragičević"

Vasković: Mile, pošto ti sve znaš, odgovori ko su lažni maloljetnici, a ko osoba što šepa

Dodik333

Mile, ta dva “lica”, koja dosad nisam objavljivao, u najmanju ruku su svjedoci dešavanja na Trgu Krajine

Slobodan Vasković, novinar i bloger, postavio je niz pitanja Miloradu Dodiku u vezi “slučaja Dragičević”.

Njegovu objavu na blogu prenosimo u cjelosti:

Mile, gdje je nestao Davor Dragičević i da li planirate da ga ubijete, kao što ste ubili i njegovog sina Davida?

Mile, na snimku sa Trga Krajine, 18. marta 2018., u 2 sata 28 minuta 9 sekundi, iz pravca “Fabrike” idu dva “lica”; Istovremeno kada iz Jevrejske ulice na Trg izlazi grupa “batinaša” (koje li “slučajnosti”).

Mile, ta dva “lica” se mimoilaze sa “batinašima”, prolaze pored lažnih “maloljetnika”, koji stoje sa osobom što šepa, i prilaze na par metara mjestu gdje dva nasilnika (sasvim relano inspektori MUP RS), drže pribijenog uza zid Davida Dragičevića, piše Vasković, te dodaje:


– Mile, ta dva “lica” staju par koraka od nasilnika/inspektora koji maltretiraju Davida i sve posmatraju.

– Mile, ta dva “lica”, koja dosad nisam objavljivao, u najmanju ruku su svjedoci dešavanja na Trgu Krajine, svjedoci maltretiranja Davida Dragičevića, a, usudio bih se reći na osnovu sopstvenih saznanja, da su i mnogo više od svjedoka. O tom potom.

– Mile, pošto ti sve znaš, odgovori nam ko su ta dva “lica” što posmatraju nasilje nad Davidom Dragičevićem, potom i njegovo odvođenje (protiv njegove volje) u Jevrejsku ulicu?

– Mile, pošto ti sve naš, odgovori nam ko su dva nasilnika koji drže Davida pribijenog uza zid, a potom odvode u Jevrejsku?

– Mile, pošto ti sve znaš, odgovori nam ko su lažni maloljetnici, a ko osoba što šepa?

– Mile, iako ti sve znaš, možeš pozvati i Željku da zajedno pogledate video klipove i odgovorite, poručio je Vasković na svom blogu.