Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Violeta i Konzum BiH za ljepšu svakodnevicu mališana

Violeta-Konzum-image-PR

Konzum BiH i kompanija Violeta, darovat će potrebnom opremom tri vrtića širom Bosne i Hercegovine. Ovaj društveno odgovoran projekat pokrenut je sa željom da se mališanima uljepša vrijeme provedeno u vrtićima.

„Uz podršku naših vjernih mama, koje kupuju Violeta pelene, zajedno sa Konzumom BiH izdvajamo novac za darovanje vrtića. Nastavljamo mamiti osmijehe na lica dječice širom BiH. Ovom prilikom usrećit ćemo mališane u tri vrtića, i uljepšati prostor u kojem borave kako bi im ostao u najljepšem sjećanju kada porastu,” naglasio je Ethem Numić, direktor marketinga kompanije Violeta.

Svi vrtići iz Bosne i Hercegovine mogu se prijaviti i konkurisati da upravo njihove prostorije budu uljepšane. Dovoljno je da na email marketing@violeta.com pošalju video zapis trajanja do 3 minute ili kreativnu fotografiju najkasnije do 15.08.2016. a stručni žiri će odabrati 10 najboljih i objaviti na Violeta FB stranici, gdje će svi moći glasati za najkreativniji dostavljeni materijal.

„Dječija sreća je neprocjenjiva! Oni su naša budućnost i treba da imaju bezbrižno odrastanje, te vesele vrtićke dane. Mi smo više nego radosni što smo u prilici svakodnevno doprinositi ljepšoj svakodnevici mališana, širom naše zemlje,” poručila je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma BiH Kupovinom Violeta baby pelena i vlažnih maramica u prodavnicama Konzum BiH, građani će moći učestvovati u prikupljanju novčanih sredstava za uređenje odabranih vrtića.

Ova humanitarna aktivnost bit će provedena u svim Konzum prodavnicama širom BiH i trajat će od 15. juna do 15. augusta. Svi kupci koji tokom ovog perioda kupe 6 jumbo pakiranja Violeta pelena i 6 pakiranja dječijih vlažnih maramica, dobit će na dar jumbo pakiranje Violeta pelena na kućnu adresu.