Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predsjednik GOSNSD-a Banja Lula

Vlado Đajić saslušan u banjalučkoj policiji, prijavio ga Stanivuković

Foto: Capital
Vlado Đajić

Kako je rekao, podnošenje krivične prijave protiv njega od strane Stanivukovića bio njegov pokušaj da ga ušutka da ne bi javno govorio o gradonačelnikovim nezakonitim postupcima

Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka, danas je saslušan u banjalučkoj policiji po prijavi koju je protiv njega podnio Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

“Danas sam bio ovdje kao svjedok po tužbi Draška Stanivukovića koji je kazao da sam navodno učinio klevetu prema njemu. Ja vrlo dobro znam šta je kleveta jer sam glasao za Zakonu o kleveti u Narodnoj skupštini, a ovdje nema elemenata klevete”, kazao je Đajić, javljaju Nezavisne.

Kako je rekao, podnošenje krivične prijave protiv njega od strane Stanivukovića bio njegov pokušaj da ga ušutka da ne bi javno govorio o gradonačelnikovim nezakonitim postupcima.

“Umjesto da sam sad gore na Univerzitetskom kliničkom centru, da radim sa svojim studentima, brinem o pacijentima ja moram biti ovdje da vidim borbu s njegovim kriminalnim radnjama”, kazao je Đajić nakon saslušanja.

On je ovom prilikom pozvao sve građane da mu se priključe u borbi protiv nezakonitih radnji u gradu Banja Luka kao i borbi za sve čestite građane.

“Ja sam oduvijek prezirao tužibabe, i muškarce koji se ponašaju kao djevojčice, te nisam nikada nikog tužio. Nikad nisam podnio nijednu krivičnu prijavu, niti to planiram. Evidnetno je da su to dječije igrarije ekipe iz Gradske uprave”, kazao je Đajić.