Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Narodni poslanik u NSRS

Vukanović: Ni zrna žita lopovima, teret da podnesu prebogati i korumpirani političari

vukanovic

Niko ne treba da pristane na sraman reket i ucjene vlasti, koja se ponaša kao pravi mafijaš pokušavajući na silu oteti novac svom narodu, koga je već preopteretio visokim porezima, doprinosima, akcizama i raznim nametima, poručio je Vukanović

Nebojša Vukanović, narodni poslanik u Skupštini RS-a reagirao je na dopis koji je potpisao premijer Radovan Višković u kojem se treba odreći dijela plate u korist Fonda solidarnosti RS.

– Vlada Republike Srpske uputila je dopis i preporuku direktorima i zaposlenim u javnim preduzećima i ustanovama, koji je potpisao premijer Radovan Višković, da se svi zaposleni trebaju „dobrovoljno“ odreći dijela plate u korist tzv vladinog Fonda solidarnosti, i tako se preko leđa zaposlenih prebije teret krize. Radnici i sirotinja ne treba da snose posledice sulude, pogubne bahate politike pljačke i uništavanja Republike Srpske, koja je već 20 godina u raljama mafije i lopova.

Niko ne treba da pristane na sraman reket i ucjene vlasti, koja se ponaša kao pravi mafijaš pokušavajući na silu oteti novac svom narodu, koga je već preopteretio visokim porezima, doprinosima, akcizama i raznim nametima. Već nekoliko dana su počeli pozivi i pritisci na radnike, profesore i sve zaposlene u javnom sektoru, od strane partijskih poslušnika koji su imenovani za direktore, da se pristane na reketiranje vlasti. Teret treba da plate oni koji su do svega ovoga doveli, korumpirani i prebogati političari na vlasti, koji nas brutalno pljačkaju godinama, koji ionako ne znaju šta da rade od velikih otetih para i objesti, objasnio je Vukanović uz poruku “ni zrna žita lopovima”.