Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zastupnik u nsrs-u

Vukanović objavio snimak nakon sjednice: Dodik mi je psovao mrtvog oca (VIDEO)

vukan

Ovo se dešavalo, na samom kraju današnje posebne sjednice NSRS koja je održana u holu zgrade Vlade zbog epidemiološke situacije izazvane epidemijom virusa korona

Zastupnik u SKupštini RS-a Nebojša Vukanović tvrdi da mu je Milorad Dodik večeras, navodno, psovao “mrtvog oca”, javlja TV BN.

Ovo se dešavalo, na samom kraju današnje posebne sjednice NSRS koja je održana u holu zgrade Vlade zbog epidemiološke situacije izazvane epidemijom virusa korona.

Dodik je prethodno imao polučasovno obraćanje, ali nije poznato u kojem svojstvu, jer posebna sjednica nije zakazana na njegov zahjev, nego na prijedlog Vlade zbog ukidanja vanrednog stanja u Republici Srpskoj.

Očito iznerviran, današnjom raspravom, tokom koje su poslanici opozicije, narodski rečeno, rešetali vlast zbog mjera i odluka koje su donosili u vrijeme vanrednog stanja uvedenog zbog pandemije virusa korona, Dodik je došao u NSRS da se obračuna sa poslanicima SDS i PDP, koje je optužio za sve i svašta…

Tako je osuo i paljbu na Vukanovića, kome je psovao oca koji ga je, kako je rekao, k…… napravio.

Uz opasku Vukanovića da mu ne psuje oca, koga je nedavno sahranio, Dodik je tu psovku ponovio u prisustvu svih poslanika.

Inače, Dodikovo obraćanje u NSRS je išlo direktno u program RTRS-a, koji su se u to vrijeme isključili, a u NSRS je “sviran kraj”, pa psovka nije otišla u televizijski eter.

Evo šta Vukanović kaže kako je to bilo: