Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poslanik u NSRS

Vukanović tvrdi da su ga fizički napali na Cetinju: Nije bilo strašno, ostao sam na nogama

vukanovic screenshot (1)
Foto: Screenshot

Kazao je da je reagovalo par policajaca koji su bili u blizini, a da su mu napadači oduzeli telefone.

Poslanik Narodne skupštine bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske (RS), Nebojša Vukanović, dao je danas izjavu u cetinjskoj policiji nakon što je, kako tvrdi, fizički napadnut od strane grupe od oko deset mladića.

Vukanović kaže da je snimao video prilog za svoj Youtube kanal, a kazao je da nije uradio ništa čime bi bilo koga isprovocirao.

“Preoznali su me neki momci kad sam se vraćao prema autu, tamo negdje na Studentskom trgu, rekli su – evo onog Srbina, gdje ti je Stanivuković, Dodik… Prišlo mi je desetak momaka, neko šamar, neko pesnica, neko nogom… ali eto, ostao sam na nogama, nije to bilo tako strašno, razumijem situaciju”, kazao je Vukanović.

Kazao je da je reagovalo nekoliko policajaca koji su bili u blizini, a da su mu napadači oduzeli telefone.

“Gledali su da nisam nekog snimao, nije bilo snimaka, i onda – šta ćeš ovdje ti iz Trebinja, marš sa Cetinja, šta ćeš ti ovdje iz Trebinja, Srbine… Vrlo ružno, moram priznati da sam razočaran napetošću koja je nepotrebna”.

Vukanović tvrdi i da su mu, dok su ga udarali, govorili i “evo vidiš da ima Crnogoraca”, misleći na izjavu gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića koji je nedavno negirao postojanje crnogorske nacije.