Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Za sanaciju zgrade Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici 500.000 KM

kozarska dubica

Republička direkcija za obnovu i izgradnju sačinila je izvještaj o izvršenom snimanju i prijedlog sanacije zgrade Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici u kojem je navedeno da je potrebno izvršiti kompletnu rekonstrukciju objekta suda, za šta je neophodno izdvojiti 500.000 KM, rečeno je Srni u Ministarstvu pravde Republike Srpske.

“S obzirom da se zgrada u kojoj se nalazi Osnovni sud u Kozarskoj Dubici nalazi u lošem stanju, radi čega su i otežani uslovi za rad, Ministarstvo pravde obratilo se Republičkoj direkciji za obnovu i izgradnju, zahtijevajući izradu hitne procjene potrebne za sanaciju ili rekonstrukciju zgrade ovog suda”, podsjećaju u ovom ministarstvu.

U Ministarstvu pravde Republike Srpske smatraju da će stvaranjem boljih uslova za rad zaposlenih u Osnovnom sudu u Kozarskoj Dubici, biti postignuto efikasnije i funkcionalnije pružanje pravne pomoći građanima.

Vlada Republike Srpske je na posljednjoj sjednici prihvatila informaciju o potrebnoj rekonstrukciji zgrade Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici i donijela zaključak kojim je saglasna da se iz budžeta za ovu godinu, za rekonstrukciju zgrade ovog suda, izdvoji 500.000 KM.