BiH

Prognoza vremena

Za vikend sunčano i toplo vrijeme, kiša moguća tek u ponedjeljak

04/09/2020

U BiH danas je bilo sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama centralne i istočne Bosne je bilo magle i niske naoblake

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama centralne i istočne Bosne je moguća magla i niska naoblaka. Vjetar slab u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini, veći dio dana, jugozapadni. Jutarnja temperatura kretat će se od 11 do 17, na jugu do 22, a dnevna od 26 do 32 stepena.

U Sarajevu će biti sunčano. Jutarnja temperatura iznosit će oko 12, a dnevna oko 26 stepeni.

U BiH danas je bilo sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama centralne i istočne Bosne je bilo magle i niske naoblake.

U nedjelju će biti pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama centralne i istočne Bosne i u Krajini je moguća magla. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 28 do 34 °C.

U ponedjeljak će jutro u Krajini pretežno oblačno. U ostatku zemlje sunčano. Tokom dana u Bosni porast naoblake. Poslije podne ili u večernjim satima u Bosni se očekuje kiša. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 32 °C.

U utorak prije podne u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 19 do 25, na jugu od 27 do 33 °C.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.