Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

od 1. novembra

Zatvara se vakcinalni punkt u Zetri, vakcinacija se nastavlja u domovima zdravlja

Sarajevo: Velike gužve za cijepljenje ispred Zetre
14.09.2021., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Duga kolona gradjana stvorila se jutros od ulaza u kompleks Zetre pa sve do ulaza u dvoranu zbog toga sto je danas na raspolaganju 3.300 doza Pfizerovih cjepiva. Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Svi oni koji žele primiti prvu dozu vakcine mogu to do ovog datuma učiniti na u Olimpijskoj dvorani Zetri, s tim da će im se revakcinacija organizirati u domovima zdravlja u kojima se liječe

Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo (KS) i Radna grupa za koordinaciju vakcinacije u KS obavijestili su javnost da se vakcinalni punkt Zetra zatvara 1. novembra ove godine, prenosi Anadolu Agency (AA).

U isto vrijeme, naglašavaju kako će se proces vakcinacije nastaviti neometano provoditi na punktovima organiziranim pri domovima zdravlja.

“Svi koji imaju termin revakcinacije do navedenog datuma pozivaju se da dođu u Zetru, u skladu sa uputstvom proizvodača vakcine koju su primili”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da svi oni koji žele primiti prvu dozu vakcine mogu to do ovog datuma učiniti na u Olimpijskoj dvorani Zetri, s tim da će im se revakcinacija organizirati u domovima zdravlja u kojima se liječe.