Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zbog masiranja na radnom mjestu: Iz kancelarije premješteni u skladište

masaza uio333

Umjesto udobne kancelarije odsad svaki dan na posao idu u skladište da pretovaraju i slažu zaplijenjenu robu. To je epilog “Afere masiranje” u Upravi za indirektno oporezivanje, javlja ATV.

Troje radnika vraćeni su na posao ali su zbog masiranja na radnom mjestu degradirani a drugostepena komisija uzput im je i smanjila plate. Polugola službenica sa fotografije i maser – u skladištu će raditi naredne dvije godine. Onaj koji je fotografisao masiranje – godinu dana.

U centralnom skladištu Uprave za indirektno oporezivanje zabranjen je ulazak za nezaposlene. Odnedavno, na ovom mjestu zaposleni su svi akteri “Afere masiranje”. Službenik koji je masirao trenutno je na radnom mjestu.

Maser nije htio pred kameru a snimanje pridošlice nije dozvolio ni šef skladišta. Rečeno  je da su dvoje od troje kažnjenih na godišnjem odmoru. Zbog sporne fotografije koja je na internetu osvanula u martu prošle godine cipele i kežual varijantu oblačenja zamjenili kombinezonima.

“Radilo se prije toga o određenim kancelarijskim poslovima. Dakle, to su bili poslovi sa srednjom stručnom spremom kancelarijskog tipa. U ovom trenutku se radi o poslovima slaganja robe”, navodi Ratko Kovačević, portparol Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Fotografije polugole službenice koju masira kolega tokom radnog vremena i to u Centralnoj kanceraliji u Banjaluci objavljene su u martu ove godine. Odmah nakon toga uslijedila je istraga Uprave za indirektno oporezivanje a ubrzo i suspenzija za sve učesnike.

https://www.youtube.com/watch?v=87OkJJszaOU