Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srebrenica

Zbog snijega odsječena brojna sela

Prema podacima meteorološke stanice u ovom mjestu, visina snijega u Srebrenici jutros u 8.00 sati iznosila je 14 centimetara, temperatura je tri stepena ispod nule, a padavine su prestale

Na području opštine Srebrenica jutros je počelo čišćenje lokalnih puteva koji su u većini neprohodni zbog snijega koji je protekle noći napadao, a čišćenje se vrši prema utvrđenom rasporedu prioriteta, saopšteno je iz Štaba civilne zaštite ove opštine.

Visina snijega u planinskom dijelu ove lokalne zajednice je oko 50 centimetara, a danas se prioritetno čiste putevi na području mjesnih zajednica Orahovica i Sućeska, te put od Podravanja za najudaljeniju mjesnu zajednicu Luka, navodi se u saopštenju.

Srebrenica ima uredno snabdijevanje vodom i strujom i nema ugroženog stanovništva zbog odsječenosti velikog broja sela.

Regionalni putevi na ovom području su dobro očišćeni i na njima nema smetnji za odvijanje saobraćaja.

Prema podacima meteorološke stanice u ovom mjestu, visina snijega u Srebrenici jutros u 8.00 sati iznosila je 14 centimetara, temperatura je tri stepena ispod nule, a padavine su prestale.

Radnici Komunalnog preduzeća “Polet” jutros su počeli čistiti padinske ulice u urbanom dijelu Srebrenice, a zatim predstoji čišćenje trotoara pored glavne saobraćajnice koji su prilikom njenog čišćenja zatrpani snijegom i pješaci ih ne mogu koristiti.