BiH

Vremenska prognoza

Zenica danas najtoplija sa 29 stepeni

04/10/2020

Sutra će preovladavati umjerena naoblaka. Prolazno poneki lokalni pljusak je moguć na području Krajine, Hercegovine i jugozapadu Bosne

U Bosni i Hercegovini danas je bilo sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 14.00 sati su iznosile: Bjelašnica 9; Ivan-sedlo 20; Livno 21; Bihać i Sokolac 22; Trebinje 23; Bugojno, Sanski Most i Široki Brijeg 24; Banja Luka, Prijedor i Sarajevo 25; Bijeljina, Grude, Tuzla i Zvornik 26; Doboj, Mostar, Neum i Srebrenica 27 i Zenica 29 stepeni.

Sutra će preovladavati umjerena naoblaka. Prolazno poneki lokalni pljusak je moguć na području Krajine, Hercegovine i jugozapadu Bosne.

Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26 stepeni.

U Sarajevu će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 14, a najviša dnevna temperatura zraka oko 25 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.