Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Čović: Usmjerimo pažnju prema pomoći poticanju i razvoju turizma

covic

Pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenka Hercega, u okviru manifestacije Dana berbe grožđa Brotnjo 2018., danas se u hotelu Brotnjo u Čitluku održava turistički forum „Tradicija u funkciji turizma“, kojem je nazočio hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, javlja Fena.

U svome prigodnome obraćanju, Čović je kazao kako mu je posebna čast kazati par riječi u ime institucije koju predstavlja.

– Kada je u pitanju Bosna i Hercegovina potencijali su ogromni, stoga vas sve pozivam da našu pažnju usmjerimo prema pomoći poticanju i razvoju turizma – kazao je ovom prigodom Čović.

Dodao je da je duga tradicija Dana berbe grožđa u Čitluku, obzirom da je ovo relativno mlad grad.

– Stotinama godina se ovdje živi, stotinama godina ovdje je prepoznatljiva Blatina i Žilavka, i želim potaknuti sve one koji se žele nastaviti educirati i razvijati ono što je naša ključna vrijednost – poručio je na kraju svoga obraćanja hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Ovaj forum je okupio eminentne domaće i inozemne stručnjake s dugogodišnjim iskustvom u razvitku destinacijskog turizma, turističkim trendovima, te korištenju prirodnih resursa u turizmu – saopćeno je iz Predsjedništva BiH.