Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

na području doboja

Akcija “Dostavljač”: Policija uhapsila četiri dilera, zaplijenjena veća količina droge (FOTO)

droga

U ovoj akciji slobode su lišene osobe E.K. i R.K., oba sa područja opštine Tešanj, FBiH, i S.G. i Đ.Đ. oba iz Doboja, dok je nad licem inicijala S.O. iz Doboja izvršena kriminalistička obrada.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 od 9. do 11. marta realizovali su akciju kodnog naziva “Dostavljač” usmjerenu na suzbijanje neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako se navodi u saopštenju iz Policijske uprave Doboj, tokom dvodevne akcije, na osnovu naredbe nadležnog Osnovnog suda Doboj izvršeni su pretresi više lica, stanova i vozila koja koriste navedena lica. Pronađeno je i oduzeto oko 246 grama marihuane, oko 245 grama spida, veća količina sjemenki indijske konoplje, ručno pravljene cigarete takozvani džoint, digitalne vage i drugi predmeti.

“Većina pronađene opojne droge je bila upakovana u manjim količinama u plastične vrećice i najvjerovatnije spremljena za dalju preprodaju”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je u toku kriminalistička obrada nad S.G. i Đ.Đ., nakon čega će S.G. biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.