Crna hronika

istočno sarajevo

Akcija “Fleš”: Policija upala kriminalcima u kuću, evo šta je sve pronašla (FOTO)

04/12/2019

Na području Istočnog Sarajeva provodi se akcija "Fleš" usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga

Velemir Ponjarac i Branka Koprivica, oboje sa Sokoca, uhapšeni su u policijskoj akciji “Fleš”, koja je provedena na području Istočnog Sarajeva, saznaje Srna.

U ovoj akciji, koja se provodi na području Istočnog Sarajeva, oduzeta je određena količina opojne droge heroina, tableta heptanon, metadon, vatreno oružje, mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, rekla je načelnica Odjeljenje za odnose sa javnošću entitetskog MUP-a Mirna Miljanović.

Ona je podsjetila da su u ovoj akciji uhapšena dva lica koja će nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Na području Istočnog Sarajeva provodi se akcija “Fleš” usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

Miljanovićeva je ranije izjavila Srni da akciju provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo.

Akcija, kao i sve dalje mjere i radnje provode se pod nadzorom Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, rekla je Miljanovićeva.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.