Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banjalučka policija

Akcija “Hidra”: Uhapšene četiri osobe, maloljetnik dobrovoljno došao u stanicu

hapsenje

“U ovim aktivnostima slobode su lišena lica M. G, V. G., A. B i S. G, dok su lice inicijala A. T. i jedno maloljetno lice dobrovoljno pristupili u prostorije nadležne policijske stanice”, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka sproveli su operativnu akciju kodnog naziva “Hidra” u okviru koje su slobode lišene četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo “Razbojništvo”, više krivičnih djela “Teška krađa” i “Krađa” na području Banje Luke i Laktaša.

“U ovim aktivnostima slobode su lišena lica M. G, V. G., A. B i S. G, dok su lice inicijala A. T. i jedno maloljetno lice dobrovoljno pristupili u prostorije nadležne policijske stanice”, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

S. G. i A. T. se sumnjiče da su u decembru 2018 godine izvršili razbojništvo u sportskoj kladionici na području Banje Luke, a A. B. da je u prethodnom periodu izvršio pet teških krađa i četiri krađe u Banjoj Luci.

“Lice V. G. se sumnjiči da je na području opštine Laktaši u prethodonom periodu izvršio više krivičnih djela ‘Teška krađa’, dok se M. G. sumnjiči da je u novembru tekuće godine na području grada Banja Luka izvršio jedno krivično djelo ‘Teška krađa’ i jedno krivično djelo ‘Krađa'”, navodi se u saopštenju.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.