Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Amerikanac teško pretučen u sarajevskom kafiću “Pussy Galore”

01/06/2015

Tridesetpetogodišnji Amerikanac pretučen je u ugostiteljskom objektu “Pussy Galore” u sarajevskoj općini Stari Grad i tom prilikom zadobio je teške povrede.

Iz MUP-a Sarajevskog kantona saopšteno je da je Amerikanca čiji su inicijali A. R. G. u noći između subote i nedjelje napalo za sada nepoznato lice u kafiću koji se nalazi u ulici Kundurdžiluk, a policiji je cijeli slučaj prijavljen oko 4.20 sati.

U saopštenju MUP-a navedeno je da je povrijeđenom ukazana ljekarska pomoć u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu gdje su ljekari konstatovali teške tjelesne povrede. Portparol ove medicinske ustanove Azra Dedajić izjavila je Srni da nije registrovano da je u njoj Amerikanacu ukazana pomoć.

O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.