Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bosanska Gradiška

Asim poginuo u teškoj nesreći, usmrtio ga je vozač Opel Astre

pjesak-nesreca
Foto: Arhiv
Ilustracija

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Danko Mitrović

Na magistralnom putnom pravcu Bosanska Gradiška- Banja Luka, u mjestu Brestovčina, jučer oko 22,15 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

– U saobraćajnoj nesreći učestvovali su: putničko vozilo marke Opel Astra kojim je upravljao Draško Goran, rođen 1963. godine iz Bosanske Gradiške i pješak Asim Dedukić, rođen 1965. godine iz Bosanske Gradiške. Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradao pješak Asom Dedukić, naveli su iz OJT Banja Luka

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Danko Mitrović, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a biće naložena i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.