Crna hronika

Miloševac kod modriče

Automobilom udarili u stablo, mladić (25) poginuo na licu mjesta, drugi povrijeđen

23/05/2022
Foto: Ilustracija

Mladić je nastradao na licu mjesta, a u ovoj teškoj nesreći povrijeđen je i suvozač Aleksandar M. (27)

Petar S. (25) iz Bosanskog Šamca poginuo je tokom proteklog vikenda kada je izgubio kontrolu nad “volvom” i udario u stablo.

Mladić je nastradao na licu mjesta, a u ovoj teškoj nesreći povrijeđen je i suvozač Aleksandar M. (27), javljaju Nezavisne novine.

Nesreća se desila u subotu na magistralnom putu Modriča – Bosanski Šamac, u mjestu Miloševac, područje opštine Modriča, kada je u krivini vozač izgubio kontrolu.

“Oko 04,20 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza u kojoj je učestvovalo lice inicijala P.S. sa područja opštine Šamac, koje je upravljalo putničkim automobilom marke volvo, a sa kojim se u vozilu nalazilo lice inicijala A.M. iz Šamca. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lice inicijala P.S. je smrtno stradalo, dok je lice inicijala A.M. zadobilo tjelesne povrede”, rekla je Dragana Kerkez, portparol PU Doboj.

Prema njenim riječima povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča a potom u bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.