Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

reakcija branioca

Avokat Nedeljka Lizdeka: Nije rekao ništa o ubistvu policajaca, to su laži

ubistvo sarajevskih policajaca sehovic – vujinovic

Reagirao je i Aleksandar Remić, advokat Nebojše Marinkovića, koji tvrdi da nema povezanosti Marinkovića sa slučajem ubistva policajaca

Aldin Lejlić, advokat Nedeljka Lizdeka, reagirao je na vijest koju su pojedini mediji prenijeli, a koja se odnosi na njegovu navodnu saradnju s istražiteljima u istrazi o ubistvima sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Kako je u reakciji naveo advokat Lejlić, Lizdek nije davao izjavu ni protiv koga niti je navodio bilo kakve informacije o zločinu na Alipašinom Polju niti je pristao na bilo kakvu saradnju.

Brabilac Lejlić je naveo da će njegov klijent odgovarati isključivo za razbojništvo kada je na Trebeviću ukraden Golf 5.

– Nije istina da je Lizdek pritisnut ikakvim dokazima. On se u tom predmetu isključivo branio šutnjom. On nije svjedočio ni protiv koga, jer nema nikakva saznanja u tom predmetu, budući da apsolutno nije umiješan u bilo koji aspekt tog predmeta – pojasnio je Lejlić.

Adis Šehović i Davor Vujinović: Svirepo ubijeni na dužnosti, za ubicama se još traga

Reagirao je i Aleksandar Remić, advokat Nebojše Marinkovića, koji tvrdi da nema povezanosti Marinkovića sa slučajem ubistva policajaca.

– Nebojša Marinković uhapšen je tri dana prije ubistva policajaca i nemoguće je da on ima neke veze s tim. Otad pa sve do danas je u pritvoru – kazao je Remić.