Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

šamac

Bacio tri bombe na kafanu, pa krenuo da rasklapa zolju

New Project – 2023-01-18T164944.949
Ilustracija / FOTO: Screenshot / Youtube

Iz policije navode da su na tri lokacije pretresene prostorije koje koristi B.S.

Iz Policijske uprave Bijeljine saopštili su da je policija u Šamcu juče postupala po prijavi, da se ispred ugostiteljskog objekta u Pisarima kod Šamca, nalazi nepoznati muškarac koji je u pravcu navedenog objekta bacio tri ručne bombe i da isti rasklapa ručni bacač zolju.

Branko S. (49) iz Šamca uhapšen je jer je u pravcu jednog ugostiteljskog objekta u ovom mjestu bacio tri ručne bombe i rasklopio ručni bacač zolju. U napadu na sreću nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena materijalna šteta.

NAJČITANIJE Nasrnuli na konobaricu kad su trebali da plate, ona ih izudarala palicom

“Policijski službenici su po zaprimljenoj prijavi odmah izašli na lice mjesta gdje su zatekla lice koje su identifikovali i utvrdili da se radi o B.S. iz Pisara. Od strane policije je uhapšen”, navode iz policije i dodaju da je u ovom inicidentu nastupila materijalna šteta, dok povrijeđenih lica nije bilo.

Navode da su na tri lokacije u Pisarima i Šamcu pretresene prostorije koje koristi B.S.

“Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina municije. O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. B.S. će danas uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari od strane policijskih službenika Policijske stanice Šamac biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju”, dodaju iz policije.