Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

policijska akcija

Banjalučanin u stanu krio veću količinu oružja, uhapšen je

oruzje-banjaluka

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija

Policija u Banjoj Luci uhapsila je N.P. iz tog grada kog kojeg je pronađeno oružje prilikom preteresa stana u naselju Starčevica.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

“Policijski službenici nadležne policijske stanice, u Banjaluci u naselju Starčevica, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka izvršili su pretres stana i drugih prostorija, kao i pokretnih stvari koje koristi lice N.P. i tom prilikom pronašli i oduzeli više predemta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem predmetnog krivičnog djela”, navodi se u saopštenju policije.

Oduzeli su: vazušnu pušku, tri gasna pištolja, više komada municije različitog kalibra, vojni nož, improvizovanu kartonsku metu, te PVC vrećicu u kojoj se nalazi određena količina nepoznate biljne materije žute boje.

“U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će protiv navedenog lica, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, dodaju iz policije.