Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bježeći s mjesta nesreće, ponovo se sudario i slomio obje noge

policija11

Mile L. (30) iz Gradiške imao je dvije saobraćajne nesreće u samo pet minuta na području Gradiške, a poslije prve je pobjegao sa mjesta nesreće, saznaje Srpskinfo.

Portparol Policijske uprave Gradiška Vesna Divljanović rekla je da je policiji u ponedeljak oko 20.10 sati  prijavljeno da se dogodila saobraćajna nesreća na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u mjestu Brestovčina.

– Tom prilikom jedan učesnik saobraćajne nesreće pobjegao je sa lica mjesta, dok je druga učesnica B.P. (36) koja je vozila „Renault Clio“ sačekala policiju. Na vozilu je nastala šteta – pojasnila je Divljanović.

Nakon toga, oko 20.15 sati  na lokalnom putu u mjestu Laminci dogodila se druga saobraćajna nesreća.

– U ovoj nesreći učestvovao je Mile L. sa vozilom „opel vectra“ i M. K. (33) iz Gradiške sa „audijem“. U ovoj nesreći oba vozača su zadobila povrede i Mile je prevezen na UKC RS na dalje liječenje – pojasnila je Divljanovi, navodeći inicijale učesnika.

Tokom uviđaja utvrđeno je da je Mile L. učestvovao i u prvoj saobraćajnoj nesreći, a prema nezvaničnim informacijama u drugoj nesreći su mu polomljene obe noge.