Bosanac uhapšen zbog proganjanja novinarke N1, želio da joj “pomogne”

minja-miletic

Policija u Beogradu uhapsila je A. Đ. (49) zbog sumnje da je proganjao novinarku regionalne televizije N1 Minju Miletić preko društvenih mreža, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, a javlja Anadolu Agency.

A. Đ. se tereti da je preko društvenih mreža i drugih sredstava komunikacije, kao i preko trećih lica nastojao da uspostavi kontakt sa voditeljkom televizije N1, protivno njenoj volji.

A.Đ. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom odeljenju za visoko tehnološki kriminal.

Kurir javlja da je riječ o Bosancu koji je dva mjeseca pratio poznatu voditeljicu Minju Miletić, koja na televiziji N1 vodi emisiju “Novi dan”. Uhapšen je prije tri dana u Beogradu, a kako su saznali on je čak iznajmljivao stan u Zemunu i znao svaki njen korak.

Prema njihovim saznanjima, muškarac je nekoliko puta dolazio i na televiziju pokušavajući da stupi u kontakt sa Minjom, a znao je čak i opštinu u kojoj poznata voditeljica živi.

Poznata voditeljica za Kurir je rekla da za sada ne može ništa da komentariše, ali kako saznaju, Bosanac je na saslušanju rekao kako je došao da “pomogne” voditeljici i državnom vrhu, kao i da su poruke koje joj je slao bile političke prirode.

https://www.instagram.com/p/BJDFKEHApJ8/?hl=sr&tagged=minjamiletic

https://www.instagram.com/p/BJckK30Ae-r/?hl=sr&tagged=minjamiletic

https://www.instagram.com/p/BJckC49gooM/?hl=sr&tagged=minjamiletic

https://www.instagram.com/p/BOP5i6NhLKB/?hl=sr&tagged=minjamiletic

https://www.instagram.com/p/BJDFkzIgQCz/?hl=sr&tagged=minjamiletic

https://www.instagram.com/p/BRgPElvFqwy/?hl=sr&tagged=minjamiletic